Αποκτήστε Windows 10 pro μόνο με 43€

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse
Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

« Πίσω στη Gallery Φωτογραφιών

Το ποντίκι G602 καταρρίπτει όλους τους κανόνες για τη χρήση της ασύρματης σύνδεσης στα παιχνίδια

Υπολογισμός δόσεων (με πιστωτική)
x =   Επιβάρυνση:

Διαθεσιμότητα: 1-3 ημέρες

Κωδικός: 910-003822INGD

Κατασκευαστής: Logitech

-29%

Βαθμολογία: Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

70,00€   50,00€ 50
      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

(Αυτό το προϊόν έχει μέγιστη ποσότητα τα 4)

Περιγραφή

Το ποντίκι G602 καταρρίπτει όλους τους κανόνες για τη χρήση της ασύρματης σύνδεσης στα παιχνίδια
Το ποντίκι G602 επαναπροσδιορίζει τους νόμους για τη χρήση της ασύρματης σύνδεσης στα παιχνίδια, καθώς προσφέρει έως και 250 ώρες διάρκεια μπαταρίας. Από την αποκλειστική τεχνολογία του αισθητήρα Delta Zero υψηλής ακρίβειας έως τους εξαιρετικά ανθεκτικούς κύριους διακόπτες και τα 11 προγραμματιζόμενα στοιχεία ελέγχου, οι επιδόσεις του ποντικιού G602 είναι ιδανικές για παιχνίδια. Το ποντίκι G602 είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για κάθε δύσκολη αναμέτρηση.
Αυξημένη διάρκεια ζωής
Ισχύς που θέτει τον πήχη πιο ψηλά
Παίξτε με σιγουριά. Το ποντίκι G602 σάς στηρίζει ακούραστα, στο ένα παιχνίδι μετά το άλλο, με έως και 250 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας. Αυτό σημαίνει ότι έχει οκτώ φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας σε σχέση με άλλα ασύρματα ποντίκια για παιχνίδια. Και όλα αυτά χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα του αισθητήρα παιχνιδιών και τις επιδόσεις σύνδεσης. Το G602 τροφοδοτείται από δύο τυπικές μπαταρίες AA. Μπορείτε, προαιρετικά, να αφαιρέστε μία μπαταρία για να προσαρμόσετε το βάρος και την ισορροπία του.
Ασύρματη τεχνολογία για παιχνίδια
Κόψτε το καλώδιο
Το ποντίκι G602 προσφέρει μια εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις μέσω της ασύρματης σύνδεσης των 2,4 GHz με ρυθμό απόκρισης 2 millisecond. Σε αντίθεση με τους δέκτες Unifying της Logitech που προορίζονται για σύνδεση πολλαπλών συσκευών, το G602 χρησιμοποιεί όλο το εύρος ζώνης ενός αποκλειστικού νανοδέκτη USB για επιδόσεις ιδανικές για παιχνίδια, χωρίς καθυστερήσεις. Τοποθετήστε τον νανοδέκτη στην καλύτερη δυνατή θέση λήψης χρησιμοποιώντας το καλώδιο προέκτασης δέκτη που περιλαμβάνεται. Μια εύχρηστη υποδοχή αποθήκευσης στο διαμέρισμα μπαταριών εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά του νανοδέκτη.
11 προγραμματιζόμενα στοιχεία ελέγχου
Απόλυτη δύναμη στα χέρια σας
Η προεπιλεγμένη διαμόρφωση σάς επιτρέπει να πετύχετε άμεσα τέλεια αποτελέσματα. Εναλλακτικά, προσαρμόστε το G602 στα μέτρα σας. Ρυθμίστε κουμπιά για την εκτέλεση ενεργειών που διαφορετικά θα απαιτούσαν την αναζήτηση σε διάφορα μενού. Αποκτήστε πιο εύκολη πρόσβαση στην επικοινωνία push-to-talk. Μειώστε προσωρινά το DPI για στόχευση με ακρίβεια. Αντιστοιχίστε εκ νέου κάθε εντολή του παιχνιδιού στα 11 προγραμματιζόμενα κουμπιά ή δημιουργήστε μακροεντολές με πολλές εντολές, με το προαιρετικό λογισμικό Logitech Gaming Software (LGS).* Αποθηκεύστε ένα προσαρμοσμένο προφίλ εσωτερικά για χρήση σε οποιονδήποτε υπολογιστή.
Τεχνολογία αισθητήρα Delta Zero
Εξοικονομήστε ενέργεια χωρίς συμβιβασμούς
Το G602 είναι το πρώτο ασύρματο ποντίκι για παιχνίδια της εταιρείας μας που προσφέρει τις βελτιστοποιήσεις του αποκλειστικού αισθητήρα Delta Zero για υψηλή ακρίβεια κατά τον έλεγχο του δείκτη, μαζί με συνήθεις κινήσεις βελτιστοποίησης ισχύος που επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Είτε περιηγείστε με ταχύτητα στην οθόνη είτε στοχεύετε ένα pixel, ο αισθητήρας των 2500 DPI ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις κινήσεις του χεριού σας. Ο αισθητήρας με φωτισμό LED δεν συμβάλλει απλώς στο συντονισμό ματιού/χεριού. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μειώνει το χρόνο σκέψης που απαιτείται για τη μετακίνηση του χαρακτήρα σας, τη στόχευση του όπλου σας, την επιλογή μονάδων σε παιχνίδια RTS ή την εκτέλεση κινήσεων ακριβείας σε παιχνίδια MOBA.
Αλλαγή ευαισθησίας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
Έτοιμοι στη στιγμή
Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δύο κουμπιά σε θέση εύκολης πρόσβασης επιτρέπουν τη γρήγορη μετακίνηση ανάμεσα σε έως και πέντε ξεχωριστές ρυθμίσεις DPI. Επιλέξτε αργή κίνηση για στόχευση ακριβείας (250 DPI) ή ταχύτατη κίνηση (έως 2500 DPI) για αστραπιαίους ελιγμούς τη στιγμή που τους χρειάζεστε. Ενώ είναι πατημένη, η εντολή εναλλαγής DPI σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε προσωρινά χαμηλότερη ευαισθησία για δύσκολες βολές ακριβείας σε παιχνίδια FPS. Μόλις την αφήσετε, επιστρέφετε αμέσως σε γρήγορες ταχύτητες.
Λειτουργίες επιδόσεων/αντοχής
Δύναμη με ακρίβεια για κάθε αποστολή
Το G602 προσφέρει δύο ξεχωριστές καταστάσεις λειτουργίας. Ορίστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση επιδόσεων και απολαύστε έως και 250 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας χωρίς να θυσιάζετε καμία από τις δυνατότητες ποιοτικού παιχνιδιού. Κάνετε ένα διάλλειμα από τα παιχνίδια; Επιλέξτε τη λειτουργία αντοχής και επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής ακόμη περισσότερο, μέχρι τον εντυπωσιακό αριθμό των 1440 ωρών. Η ενεργή κατάσταση λειτουργίας υποδεικνύεται με σαφήνεια στο πάνω μέρος του ποντικιού: η μπλε ένδειξη αντιστοιχεί στη λειτουργία επιδόσεων, η πράσινη στη λειτουργία αντοχής, ενώ το κυανό χρώμα που αναβοσβήνει σημαίνει ότι η μπαταρία εξαντλείται.
Εύχρηστη, άνετη σχεδίαση
Δεν αρκεί μόνο μια όμορφη εμφάνιση
Με φυσικά καμπυλωτή λαβή, σχεδιασμένη για τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση, ακόμη κι αν το χρησιμοποιείτε για πολλές ώρες, η νίκη είναι στο χέρι σας. Τα στοιχεία ελέγχου εναλλαγής DPI βρίσκονται σε θέση εύκολης πρόσβασης από τον δείκτη σας. Χάρη στον ξεχωριστό τους σχεδιασμό, τα έξι πλευρικά κουμπιά είναι εύκολα αναγνωρίσιμα με την αφή, έτοιμα όταν τα χρειάζεστε. Επιπλέον, απολαμβάνετε βελτιωμένο έλεγχο, ακόμα και μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού, χάρη στις λαβές από υλικό ανθεκτικό στην ολίσθηση.
Εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή
Για ακόμη περισσότερη ανθεκτικότητα
Οι υψηλές απαιτήσεις των παιχνιδιών ταλαιπωρούν τα συνηθισμένα ποντίκια. Το G602 έχει σχεδιαστεί για να αντέχει. Οι αναβαθμισμένοι κύριοι μηχανικοί μικροδιακόπτες έχουν σχεδιαστεί ώστε να αντέχουν 20 εκατομμύρια κλικ. Οι δοκιμές στα πέλματα χαμηλής τριβής από τεφλόν έχουν δείξει ότι τα πέλματα αντέχουν τον εκπληκτικό αριθμό των 250 χλμ.

Εγγύηση: 3 έτη

Loading video...

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 
Acer
Adobe
AEG
Aiptec
AKASO
Amd
Apple
Archos
Asus
Babyliss
Benq
Beurer
Black & Decker
Bosch
Braun
Canon
CELESTRON
Corel
Corsair
CREATIVE
Crucial
Cubot
D-link
Dell
Delonghi
Dirt Devil
Doogee
Dyson
Eizo
Epson
Fujifilm
Gaggia
Garmin
Gigabyte
Gigaset
Google
Gopro
Hauppauge
Hercules
Hewlett-Packard
HOMEDICS
Hoover
htc
Huawei
I-ROBOT
Iiyama
Intel
JBL
JVC
Kaspersky
Kenwood
Kingston
krups
LEAGOO
Lenovo
LG
Lianli
Logitech
madcatz
makita
medisana
Microsoft
MIO
Motorola
MSI
Nec
Netgear
nextbase
Nikon
OEM
OLYMPUS
Omron
ONKYO
OPTOMA
Panasonic
Pebble
Pentax
Philips
Plustek
Polar
Remington
Rio
SAECO
Samsung
Sandisk
SAPPHIRE
SEAGATE
Siemens
Sony
Suanto
SYNOLOGY
Takara
Tanita
Thrustmaster
TOM TOM
Toshiba
TP-link
Transcend
Vax
Viewsonic
Wacom
WD
XFX
xiaomi
Yamaha
Zotac
ASUSTOR

Έλαβα ΓνώσηΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...